Vår kjernevirksomhet

Full styling

Dette alternativet gjelder for helt eller delvis tomme boliger hvor Istyling står for en komplett, profesjonell og detaljrik møblering. Dette innebærer møblering fra det mer generelle som spisestuer, kontorer og senger, til det mer spesielle og detaljorienterte som bilder, tekstiler og pynt. Full styling har fremstått som den mest populære løsningen blant våre kunder.

Investering

1 roms leilighet fra kr. 17 000,- nok ink mva (etter avtale)
2 roms leilighet fra kr. 19 000,- nok ink mva (etter avtale)
3 roms leilighet fra kr. 22 000,- nok ink mva  (etter avtale)
4 roms leilighet fra kr. 27 000,- nok ink mva (etter avtale)

Enebolig eller leiligheter fra 120 kvm fra kr. 35 000,- nok ink mva (etter avtale)

Delvis styling

Dette alternativet gjelder for boliger som i hovedsak er møblert. Istyling supplerer og styler med mindre artikler som f.eks. puter, vaser, belysning, tepper og pyntegjenstander for å maksimere boligens egenverdi. Delvis styling er det vi kaller «prikken over i’en», og er det perfekte alternativet for å gjøre boligen rik, innbydende og attraktiv for salg.

Fra NOK 15 000,- (etter avtale)

l

Konsultasjon

Under dette alternativet vil selger få profesjonell og imøtekommende veiledning, råd og tips på hvordan boligen bør styles for å fremme dens egenverdi på en god og effektiv måte. Konsultasjonen innebærer at Istyling foretar en rom-for- rom gjennomgang sammen med eier/megler, hvor det gis rapport på stedet om tiltak vår stylist mener bør iverksettes for å gjøre boligen mest mulig attraktiv for salg.

Fra NOK 2 500,- (etter avtale)