Jeg anbefaler Iselin på det varmeste fordi:
Hun er kreativ, engasjert, løsningsorientert, nøyaktig og utrolig hyggelig.
Benyttet Iselin ved salg av leilighet til styling av en stor terrasse.
I tillegg sørget hun for at det ble en rød tråd i leiligheten ved å ta med puter, sengetepper mm.  Hun var uunnværlig i jobben med å hjelpe til med hva som måtte fjernes før visningen.
Min leilighet ble solgt veldig kjapt og gikk langt over takst!
Nina Johansen

Som eiendomsmegler har jeg lett lenge etter en stylist som både er dyktig, konkurransedyktig på pris og fleksibel slik at jeg med god samvittighet kan anbefale henne til mine kunder. Jeg er vant til å få kommentarer om styling fra interessenter på visning – de aller fleste kan se at det er stylet, men ikke med Iselin. Hun er utrolig flink til å unngå den «kunstige» stylingen man så lett gjenkjenner gang på gang. Iselin skaper et unikt og naturlig uttrykk på boligen som er like rettet mot foto som til visning.
Hun gir gode og konkrete råd til kunden som trenger tips, hjelper til med del-styling der kunden trenger påfyll og «pynt» samt full styling. Anbefales på det sterkeste.

Marthe Hellebust

Eiendomsmeglerfullmektig, DNB Eiendom

Jeg ble anbefalt Iselin og hennes stylingtjenester fra min eiendomsmegler.
Kontaktet Iselin og hun kom på en kort og effektiv befaring i leiligheten min, mottok da gode råd om hvilke møbler og eiendeler som burde fjernes fra leiligheten for å fremheve potensialet på visning.
 
Dagen før Fotoshoot kom Iselin og et crew med møbler, bilder, pyntegjenstander som virkelig fremhevet potensialet i leiligheten. På grunn av stor interesse for leiligheten måtte jeg holde et par privatvisninger selv og fikk umiddelbart god respons på stylingen i leiligheten. Fargenyanser på møbler, tekstiler og gjenstander utgjorde et gjennomført og godt helhetsintrykk.
 
Resultat er salg av leiligheten på 59kvm en snau milion over prisantydning. Meget godt fornøyd med Service, kompetanse og effektivitet i en hektisk salgsperiode. Kan virkelig anbefale Iselin og hennes stylingtjenester til potensielle kunder.
Bjørn

Selger i Theresesgate